Още от лятото на 2021 г. знаем, че HBO и The

...
Още от лятото на 2021 г. знаем, че HBO и The
Коментари Харесай

Кога да очакваме The Idol с Лили Роуз-Деп и The Weeknd

Още от лятото на 2021 година знаем, че HBO и The Weeknd приготвят сериал на име The Idol. Но за цялото това време към момента не сме го видели.
 The Idol, Лили-Роуз Деп, The Weeknd и първи филмов откъс на сериала на НВО
Лили-Роуз Деп и едно съдбовно привличане

Какво да чакаме от сериала The Idol

През предходната година беше пуснат филмов откъс с леко безредни фрагменти, който ни навя на мисълта, че премиерата наближава. Е, оказахме се в неточност.

Сега обаче HBO пуснаха нов тийзър, който още веднъж ни потапя в тематиката на сериала и най-сетне ни дава премиерна дата. Целият тийзър е под звуците на  " Gimme More " на Бритни Спиърс и ни демонстрира за следващ път, че сериалът ще бъде в действителност провокативен.

Създаденият от Абел Тесфайе, както е същинското име на The Weeknd, и Сам Левинсън ( " Еуфория " ) сериал ще ни запознае с Жоселин (Лили Роуз-Деп) - млада изпълнителка, която един път е достигнала до върха, само че нервозен срив ѝ е коствал доста.

Тя се пробва още веднъж да доближи до върха и да е най-успешната и секси поп звезда в Съединени американски щати. По пътя към върха се среща с Тедрос (The Weeknd) - импресарио на нощен клуб, който крие доста секрети. Жоселин толкоз мощно хлътва по Тедрос и неговите приказки, че става напълно елементарно следена от него.

Тийзърът ни демонстрира, че Лили Роуз-Деп ще ни предизвика в съвсем всяка сцена и нямаме самообладание. The Idol ще направи премиерата си на филмовия фестивал в Кан през май, а в HBO Max ще бъде от 4 юни.

Интересът е огромен и поради всички несполуки към сериала. Минали месец източници на Rolling Stone обявиха, че са се налагали пренаписвания на сюжета и презаснемане на подиуми. А в последна сметка доста малко хора знаят по какъв начин ще изглежда финалната версия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР